A nevem Gonosz Sándor

 

Valamelyik ősöm biztos “nagyon jó ember” volt, én meg viselem a nevét. De ezt büszkén teszem, és a nevemmel ellentétben szeretek sok jót tenni az emberekkel.

Ha be kéne mutatkoznom, így kezdeném: Miskolcon születtem anno valamikor, ki emlékszik már arra. Ez ma már nem érdekes…

A felnőtt életem indulása ismerős lehet Neked is: az iskolák elvégzése után én is elhelyezkedtem „állásba”. Igen, állás volt a javából, nem is haladtam vele sehova. Ebből tudtam, mit nem akarok 40 éven keresztül csinálni.

Önállóvá váltam a 80-as évek közepétől, és mint DJ dolgoztam több,  mint 15 éven keresztül. Szabadságot adott ez az életforma, de rengeteg éjszakázás és nagy felelősség is együtt járt ezzel. Igen, elérhető volt vele átlagtól nagyobb jövedelem, de nagy veszteségek is elértek közben. Ez az, ami az alkalmazotti életből nem látható „mellékhatása” a vállalkozói életnek.

Majd következett a network marketing, a hálózatépítés világa. Az MLM építkezés mellett a 90-es évek elejétől voltak saját „hagyományos” vállalkozásaim is. Többek között saját kábelTV hálózattal is rendelkeztem.

Ami azonos volt az összes esetben: Mindenütt kellett a saját aktivitásom. Csak akkor volt pénzem, amikor tevékenyen részt is vettem a mindennapi melóban, nem létezett a munka nélkül semmilyen bevételem.

Egyre erősödött bennem az a vágy, hogy beindítsak egy olyan üzletet, ami tőlem függetlenül is működik. Ami akkor is hoz bevételt, amikor éppen a családommal vagyok, alszom, vagy éppen képzem magam. Ezt hívják sokan passzív bevételnek. Miközben megtaláltam a passzív jövedelem forrását, megtapasztaltam, hogy csak a közösségben gondolkodás hoz igazi eredményt. Így szeretném ezen a weboldalon, ezen a márkán keresztül nagyon sok családnak és embertársaimnak megmutatni és megvalósítani, hogy elérjék Ők is a passzív jövedelmet az életükben.

A külső problémák és nehézségek mellett azt vettem észre, hogy a sikerek ellenére néha kishitűség lesz úrrá rajtam. A belső, „én”-ben lezajló küzdelmek természetes velejárói minden fejlődésnek. Ezt nehéz volt elfogadnom, mert leginkább ezektől a nehézségektől szerettem volna megszabadulni. Ma már tudom, hogy ettől nem lehet. Ha Te is küzdesz magaddal, megnyugtatlak, hogy ez természetes folyamat.

Életem során számtalan fal került elém. Habitusom miatt sokszor mentem ezeknek neki, egyenesen fejjel. Gyakran elém kerülő fal volt, hogy mindig valamitől és valakiktől függtem. Annyira vágytam ennek az ellenkezőjére, mint aki a sivatagban tévelyeg és vízért fohászkodik. Ma már többnyire felismerem a falakat és igyekszem kikerülni ahelyett, hogy át akarnék törni rajtuk.

A megoldás felismerése felszabadító és felemelő volt. Sok konkrét példa megismerése után rádöbbentem, hogy az információ korszakában a technikai változások elfogadásával és az internet adta lehetőségekkel megszüntethetem a másoktól való függésemet. Extázis volt a javából a felismerés, hogy megépíthetem saját szabadságomat.

Az lett a tervem, hogy saját márkát hozok létre egy megoldással a passzív bevételre, és ezt elérhetővé teszem több ezer ember számára. Amint már Te is láthatod, a terv valósággá érett.

Ha azt gondolod, hogy most minden csupa happy, akkor bizony tévedsz. Ezzel a megoldással komoly ellenállást váltok ki a hagyományos hálózati marketinggel dolgozókkal szemben. Sokan ragaszkodnak elavult eszközökhöz, vagy korábban sem működő megoldásokhoz. Ők azok, akik képtelenek változni, képtelenek fejlődni. Én nem akartam ebbe az állapotba ragadni.

Boldogsággal tölt el az, hogy kevesebb, hatékony cselekvéssel létrejön az, amit akartam. Nincs függés senkitől és semmitől. Még nagyobb élmény, hogy mindezt meg tudom osztani Veled is.

Persze ez a folyamat nem múlik el nyomtalanul. Ha velem tartasz, elkerülhetetlen, hogy egy kicsit megváltozz, ahogyan megváltoztam én magam is kívülről, belülről egyaránt. Más lett az értékrendem, más dolgokat tartok fontosnak, mint korábban. Sokkal inkább a valódi értékeket keresem és ezekért hajlandó vagyok cselekedni is. Szabad vagyok, bárki szeretne is mást látni körülöttem. A szabadságom belülről fakad, nem függ külső hatásoktól!