7

 

Az élethez PÉNZ kell…

Egy jobb élethez TÖBB PÉNZ kell.

Egy szabad élethez azonban még ez sem elég!

7

 

Egy szabad élethez úgy van szükséged rendszeres jövedelemre, hogy az ne igényelje a mindennapi aktív tevékenységedet!

 

Itt az ideje, hogy Te is megszerezd álmaid passzív jövedelmét!

Elgondolkoztál már azon, hogy miért nem elég, ha keményen dolgozol?
Mit csinálnak másképpen azok, akik akár 1-2 év aktív időszak után „nyugdíjba mennek”?

7

 

A JÖVEDELEMROBBANTÁS programban fiatal pályakezdőket, újrakezdőket és családfenntartókat fogok megtanítani arra, hogy hogyan tudnak havonta legalább 1.000.000,- Ft passzív bevételt létrehozni maguknak, függetlenül a jelenlegi “állásuktól”.

A célom ezzel a weboldallal, hogy megmutassam Neked az általam ismert egyetlen módot, amivel Te is képes vagy arra, hogy elérd a havi 1 milliós passzív jövedelmet anélkül, hogy gyökeresen meg kéne változtatnod az életedet!

A JÖVEDELEMROBBANTÁS program jelenleg az alábbi országokban működtethető:

Magyarország

Ausztria      Bosznia-Hercegovina  Brazília  Bulgária  Ciprus  Csehország  Dánia  Dél-afrikai Köztársaság  Egyesült Arab Emirátusok  Egyesült Királyság  Észtország  Finnország  Franciaország  Fülöp-szigetek  Görögország  Hollandia  Hong Kong  Horvátország  India  Írország  Kanada  Katar  Lengyelország  Lettország  Litvánia  Macedónia  Macaó  Mexikó  Montenegró  Németország  Norvégia  Olaszország  Portugália  Románia  Spanyolország  Svájc  Svédország  Szerbia  Szlovákia  Szlovénia  Thaiföld  Törökország  Új-Zéland  USA

7

 

t

 

Miért vagyunk itt?

Feltételezem, hogy nem ez az első lehetőség, amit a jövedelmed növelése érdekében megnézel. Az első, amit szeretnék tisztázni, hogy ha korábban kudarcot vallottál az önálló pénzkeresés területén, az NEM A TE HIBÁD! Milliónyi információ vesz körül, amitől könnyen összezavarodhatsz. A legtöbb esetben pont ez az információáradat tart távol téged a sikertől!

Ha eddig aggódtál, hogy nem tudsz elegendő jövedelmet elérni, már most szeretnélek megnyugtatni. Meg tudod csinálni, csak a megfelelő személyre van szükséged, aki pontosan megmutatja, hogyan tudod elérni az anyagi céljaidat, és a megfelelő ezsközökre, amikkel mindezt könnyen meg tudod valósítani.

A nagyvállalatok és a kormányok próbálják veled elhitetni, hogy nagy összegű kockázati tőkére vagy menő egyetemen szerzett diplomára van szükséged ahhoz, hogy sikeres légy. Szeretném elmondani, hogy TÉVEDNEK! Megvan rá az okuk, hogy félrevezessenek, de attól még nem válik igazzá!

Ha valaha is azt gondoltad, hogy a kormány és a bankok valójában a bukásodat akarják, feltehetően igazad van. Nekik nem származik hasznuk abból, ha Te sikeres vagy, ők az adósság és a szükség állapotában akarnak Téged tartani. A JÖVEDELEMROBBANTÁS program esetében a különbség az, hogy én valóban érdekelt vagyok abban, hogy sikerhez segítselek! Őszintén azt szeretném, ha azt az életet élhetnéd, amit megálmodtál magadnak.

Szóval, amiért most itt vagyunk: Tudom, hogy van egy álmod arról, hogyan szeretnél élni, mit szeretnél adni a szeretteidnek. Tudom, hogy szeretnél sikereket elérni az élet több területén. A JÖVEDELEMROBBANTÁS programban azt fogom megmutatni Neked, hogy mindezt hogyan tudod könnyen és gyorsan megvalósítani.

7

 

Azt gondolod, hogy sok pénzre van szükséged ahhoz, hogy havi 1 milliós rendszeres bevételed legyen?

Nos, valójában pár tízezer forint induló összeggel mindez megvalósítható!

Azt gondolod, hogy bonyolult tudásra van szükséged ahhoz, hogy havi 1 milliós rendszeres bevételed legyen?

Nos, valójában egy e-mail fiók kezelésének a szintjén mindez megvalósítható!

7

 

t

 

Mit csinál a többség, amikor több pénzt akar keresni?

Másik munkahelyet vagy mellékállást keres.

De ha ez a megoldás működne, akkor most a többségnek sokkal többet kéne keresnie, mint amennyit éppen keres. Miért követnek tömegek mégis olyan megoldásokat, amelyek bizonyítottan nem hoznak eredményt?

Albert Einstein mondta, hogy az őrültség első jele, állandóan ugyanazt csinálni, mégis más eredményt várni tőle.

Te NE LEGYÉL ŐRÜLT! Kattints a gombra, és ismerkedj meg egy eredményes megoldással, ami az eddigiektől eltérő eredményt képes biztosítani Neked.

7

 

Az egyik sikeresen startoló jövedelemrobbantó véleménye:

Miklós Ernő vagyok, 61 éves, nős, két lánygyermek édesapja. A végzettségemet tekintve építész technikus vagyok, de már 35 éve saját virágkertészetünkben dolgozunk feleségemmel együtt családi vállalkozásban. A kertészet mellett szerettük volna más területen is kipróbálni magunkat, nyitottságunk végett 2018 szeptemberében egy hirdetésben találkoztunk a JÖVEDELEMROBBANTÁS programmal. Korábbi pozitív tapasztalataink alapján felismertük az ebben rejlő nagy lehetőségeket.  A program előnye, hogy egyszerű, megérthető, könnyen kezelhető, otthonról végezhető. Az elvégzett munka eredményeképpen a startképzést alig 4 hónap alatt sikeresen teljesítettük. Hasonló lelkesedéssel folytatjuk a munkát a 2019-es esztendőben is.

7

 

r

Mivel könnyíthető meg a jövedelemszerzés?

Ha körülnézel a világban, láthatod azt, hogy a lehetőségek soha nem látott számban állnak a rendelkezésedre. De honnan tudhatod, hogy melyiket válaszd? Melyikben lehetsz sikeres? Melyikkel tudod biztosítani a családod tisztességes megélhetését?

Minden nap százával születnek olyan ajánlatok, amivel növelhetnéd a jövedelmedet. De élni fognak-e ezek egy év múlva, öt év múlva, tíz év múlva?

A JÖVEDELEMROBBANTÁS program egy 17 éve működő és töretlenül fejlődő rendszerre épül. A legnagyobb segítség azonban ezen a stabilitáson felül az, hogy az elvégzendő feladatok jelentős részét a program hátterében működő rendszer elvégzi helyetted. Olyan, mintha most bemennél a munkahelyedre, a jelenlegi (jobb esetben) 8 óra helyett 24 perc alatt elvégeznéd a munkádat, és hazamennél, de a fizetésedet mégis megkapnád.

Könnyebb életed lenne a napi 24 perces kötöttség mellett?

7

 

Pár érdekesség a pénzről:

1

A jövedelem típusa épp oly fontos, mint a jövedelem összege!

Nem mindegy, hogy csak akkor kapsz pénzt, ha dolgozol, vagy akkor is, ha nem!

2

A pénz jelentős részét a kereskedelmi bankok hozzák létre a semmiből!

Így a pénzszűke nem valóságos. Meg kell értened a pénz működését, és számodra is megnyílnak a pénzcsapok.

3

A “hagyományos” vállalkozók többsége csak vagyonos rabszolga.

Hiába van sok pénzed, ha nem marad szabadidőd és egészséged, hogy élvezni is tudd a vagyonodat.

Építs ki segítségemmel passzív bevételi forrást magadnak!
Kattints a gombra a részletekért: